Smidigpodden er Norges største podkast innenfor fagområdet smidig, og en av de 3 største norskspråklige podkastene innenfor ledelse. På verdensbasis er Smidigpodden en av de 5% største podkastene i verden! Smidigpodden har ca 7 000 – 9 000 nedlastninger i måneden og har til sammen over 130 000 nedlastninger (per 31.05.2023). Smidigpodden slipper en episode annenhver onsdag og så langt har sluppet 94 episoder (se alle i arkivet).

«Vi har en ambisjon og et ønske om å lage en podcast og et rom hvor det var mulig å diskutere og utforske hva som kjennetegner endringsdyktige organisasjoner, organisasjoner som vil leve inn i fremtiden»

Ida & Tobias

Vi er Ida Kjær og Tobias Falkberger og sammen har vi skapt Smidigpodden. Smidigpodden kom til live 10 november 2018 på kjøkkenet vårt på Nydalen, Oslo. Siden starten for over 4 år siden! Smidigpodden har kraftig vekst og i 2022 hadde vi like mange nedlastninger som de 3 forrige årene til sammen.

«Smidig er tilnærmingen du har til å utvikle endringsdyktige organisasjoner som iverksettes til å skape fantastiske produkter og rommer lykkelige ansatte»

Ida & Tobias

I Smidigpodden snakker vi med spennende mennesker fra ulike fagfelt, bransjer og organisasjoner. Dette er for å lære og forstå mer rundt hvordan vi kan danne magiske arbeidsplasser med lykkelige mennesker som skaper produkter & tjenester som kundene elsker.

«Vårt ønske er at Smidigpodden skal inspirere, gi deg konkrete tips og verktøy som vil hjelpe deg på din reise»

Ida & Tobias

Gjester

Vi er alltid på jakt etter spennende gjester! Kjenner du noen, ønsker du noen eller kunne du tenke deg å selv være med i en episode? Ikke nøl da å ta kontakt, vi ser frem til å høre fra deg! Vi har gjennom årene hatt mange kjente gjester så som Yrja Oftedahl, Catherine Janson, Bjarte Bogsnes, Rune Ulvnes, Torbjørn Larsen, Svein Harald Røine og Tom Georg Olsen for å nevne noen.

Ønsker du eller din bedrift noe mer en kun podcast?

Smidigpodden kan tilby digitalekurserskreddersydde kurserlivepodcast eller foredrag basert på deres ønsker og behov.

Hvis du er usikker på hva som er riktig ikke nøl med å ta kontakt.

Noen milepæler for Smidigpodden

  • Smidigpodden kom til live 10 november 2018 ved kjøkkenbordet til Ida og Tobias
  • Maj 2020 hadde vi for første gang over 1 000 nedlastninger på en måned
  • Oktober 2020 passert vi milepælene totalt 10 000 nedlastninger og over 2 000 på en måned!
  • Mars 2021 passert vi milepælene 20 000 nedlastninger og over 3 000 på en måned!
  • Januar 2022 passert vi milepælen 50 000 nedlastninger!
  • januar 2023 passert vi milepælen 100 000 nedlastninger!
Smidigpodden totalt antall nedlastninger og per måned over tid

Følg Smidigpodden på sosiale medier