Om Smidigpodden

Vi er Ida Kjær og Tobias Falkberger og sammen har vi skapt Smidigpodden. Smidigpodden kom til live 10 november 2018.

Vi hadde en ambisjon og ønske om å lage en podcast og et rom hvor det var mulig å diskutere og utforske hva som kjennetegner endringsdyktige organisasjoner, organisasjoner som vil leve inn i fremtiden.

Det er nettopp hva smidig er!

I begynnelsen av oktober 2020 passert vi milepælen 10 000 nedlastninger! Smidigpodden fortsetter å vokse og vi får hele tiden nye lyttere som er utrulig gøy!

Vi har sluppet 42 episoder, se alle i arkivet. I mars måned (2021) hadde vi 3 116 nedlastninger og har til sammen totalt ca 22 000 nedlastninger (per 05.04.2021).

Smidigpodden antall nedlastninger over tid
Smidigpodden antall nedlastninger per måned over tid

Smidig er tilnærmingen du har til å utvikle endringsdyktige organisasjoner som iverksettes til å skape fantastiske produkter og rommer lykkelige ansatte.

I Smidigpodden snakker vi med spennende mennesker fra ulike fagfelt, bransjer og organisasjoner. Dette er for å lære og forstå mer rundt hvordan vi kan danne magiske arbeidsplasser med lykkelige mennesker som skaper produkter & tjenester som kundene elsker.

Vårt ønske er at Smidigpodden skal inspirere, gi deg konkrete tips og verktøy som vil hjelpe deg på din reise.

Hvis du vet om noen eller er selv interessert i å være med på podcasten, så ta kontakt med oss på smidigpodden@gmail.com.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Følg Smidigpodden på sosiale medier

https://www.linkedin.com/company/smidigpodden

https://www.instagram.com/smidigpodden/