SpareBank 1 Utvikling

SpareBank 1 Utvikling er Smidigpoddens hovedsponsor for H2 2022 og H1 2023.

I SpareBank 1 Utvikling jobber vi hver dag med å lage Norges beste digitale løsninger for våre 1.2 millioner kunder. Vårt mål er å være en meningsfull arbeidsplass for våre ansatte hvor det er stor grad av eierskap, autonomi og faglig utvikling.

SpareBank 1 Utvikling

Capra

Capra hjelper selskaper levere software og digitale produkter litt raskere og med høyere kvalitet, og med å bygge organisasjoner teknologer ønsker å jobbe i. Det gjør de gjennom organisasjonsutvikling, rådgivning, smidig coaching, teamledelse, prosjektledelse, frontend,- og backendutvikling, arkitektur og infrastruktur. I Capra settes menneskene først. Vi vet at fornøyde og motiverte folk skaper den beste arbeidsplassen.

Gnist

Konsulentselskapet Gnist har på kun 4 år blitt et ledende miljø innen teknologiledelse i Norge. Gnist fordyper seg i temaer innen systemutvikling og teknologi, ledelse, smidig og transformasjon. Selskapet er bygget på verdiene frihet, nysgjerrighet og lidenskap, og «Gnisterne» brenner for å bistå kundene sine med å bygge tilpasningsdyktige organisasjoner og høypresterende team.

Vil du bli partner med Smidigpodden?

Smidigpodden er Norges største podkast innenfor fagområdet smidig, og en av de 3 største norskspråklige podkastene innenfor ledelse. Høres det spennende ut? Les mer her.