Karoline Nauste

115: Endringsledelse og store omstillinger i Orkla med Karoline Nauste – VP Employer branding og HR business partner

Et av de viktigste prinsippene i smidig er åpenhet og transparens, noe av det viktigste i endringsledelse er informasjonsdeling, og når en organisasjon er i endring er noe av det mest gjentatte jeg hører; ansattes umettelige behov for informasjon.

Så hva gjør du når du skal gjennom en gigantisk endring, du skal endre på hele selskapsstrukturen, hvordan dere organiseres, men dere kan ikke si det til noen, for dere er børsnotert. Du kan ikke forberede noen, ikke ledere, ikke ansatte. Kun rett før det også er offentlig informasjon, kan dere fortelle.

Takk til våre partnere som gjør Smidigpodden mulig!

Les mer om våre partnere

Det var nettopp dette som skjedde i Orkla for nå snart 1 ½ år siden. Og på besøk for å fortelle om hvordan de håndterte dette er Karoline Nauste. Karoline, sammen med kollegaer, transformerte Orkla fra å være et konsern med 20.000 ansatte til å bli et investeringsselskap med 12 selvstendige Portfolio selskaper.

Karoline er VP for Employer branding og HR business partner i nettopp Orkla, hun har årevis med erfaring fra endringsledelse og det å jobbe med folk, både fra Orkla, men også der jeg kjenner henne fra, DNB.


Lytt her:

Apple PodcastsSpotifyGoogle PodcastsAcast

Similar Posts

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *