Live podcast hos Shell Norge

Våren 2021 ble vi kontaktet av Shell Norge. De spurte om vi kunne komme til dem i Stavanger for å holde en livepodcast.

Forberedelse

Sammen med Shell Norge kartla vi og diskuterte hva de ønsket seg. Deretter kom vi med innspill samt et tidsestimat på arbeidet vi skulle legge ned. Vi hadde flere digitale møter hvor vi diskuterte med Shell Norge sin kommunikasjonsansvarlig.

Deretter hadde vi samtaler med alle gjestene som skulle være med på livepodcasten. Dette var spesielt nyttig både for å bli kjent med alle, men også for å roe nerver og bli enige om overordnede tema.

Podcast

Selve podcasten ble gjennomført i Stavanger med flere av Shell Norge sine ansatte som gjester. Selve podcasten ble distribuert live, og i tatt opp i Shell Norge sine kanaler.

Selve podcasten var rett under 2 timer, med til sammen 7 gjester. Gjestene var både toppledere og teamledere i organisasjonen. Dette skapte god dynamikk, og et bredt bilde av organisasjonen. Det gjorde også at vi var innom masse spennende tema og hadde mange gode diskusjoner!

Podcast hos Shell Norge. Foto av Jan Soppeland, Shell.
Podcast hos Shell Norge. Foto av Jan Soppeland, Shell.

Ønsker dere å ha en live podcast?

Ønsker du å ha en live podcast? Vi kan gjennomføre både digitale podcaster, men også fysiske podcaster. Dersom det er noe du kunne tenke deg så ta kontakt for en uforpliktende prat på smidigpodden@gmail.com.

Ønsker dere heller kurs eller foredrag så tilbyr vi også det.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *