Tobias Falkberger

Tobias er direktør for Folk og Kultur i RiksTV, Norges mest smidige selskap. Tobias har over 15 års erfaring med å bygge, lede, coache og jobbe med og i smidige team og organisasjoner, og leder RiksTV gjennom sin smidige reise.

Tobias er en del av RiksTVs ledergruppe på det 7 året. Tobias advokerer for åpenhet, samarbeid og vekst, og har kunnskap og erfaring med å coache og rådgi om organisasjonsutvikling, prosessuelle utfordringer, endringsdyktighet, strategiske utfordringer og ledelse.

En spennende karriære

I en alder av 31 år ble Tobias en del av toppledergruppen til RiksTV som Direktør for Folk og Kultur. Parallelt med arbeid har Tobias også tatt en Executive Master og Management på BI hvor han gikk ut med «Honours» (A som snittkarakter).

Tobias har gjort en unik reise i et høyt tempo, på få år gikk han fra utvikler til toppleder, og har gjort smidig til en karriere. 

Tobias på LinkedIn

Foredrag og presentasjoner

Tobias er en erfaren foredragsholder og har snakket for både små og større grupper. Tobias snakker oftest om ledelse, smidig transformasjon eller endringsdyktighet men har også erfaring og kompetanse på andre områder. Hvis du ønsker at Tobias kal komme til ditt selskap eller din konferanse er det bare å ta kontakt.

Intervjuer og artikler

Tobias har blitt intervjuet i flere av aviser og magasiner blant annet Ukeavisen Ledelse og Ledernytt. Jobber du som journalist eller frilanser og ønsker skrive om ledelse, smidig transformasjon eller endringsdyktighet er det bare å ta kontakt.

Intervju med HR Norge

Da strømmetjenestene kom og satte TV-markedet på hodet, kunne det blitt spikeren i kista for den tradisjonelle TV-distributøren. I stedet tok RiksTV sats og la ut på en innovativ reise med dem som i dag er blant bransjens mest fornøyde – både på ansatte- og kundesiden. – Vi begynte å tenke mer på mennesker, sier Tobias Falkberger i RiksTVs ledergruppe.

Les hele intervjuet Lederne må selv leve den bedriftskulturen de ønsker.