Både Ida og Tobias er en erfarne foredragsholdere og har snakket for både små og større grupper. Stor erfaring med både digitale og ikke digitale presentasjoner.

Tobias snakker oftest om ledelse, smidig transformasjon eller endringsdyktighet men har også erfaring og kompetanse på andre områder.

Ida snakker gjerne om hvordan utvikle høyt presterende organisasjoner og team? Hvordan ta hensyn til individets behov, men samtidig sikre at vi når målene til organisasjonen? Ved å kombinere egen erfaring og forskning fra Google, Edmondson, Covey mf. holder Ida foredrag og kurs om endringsdyktighet, tillit, smidig (agile) transformasjon og den nye organisasjonsorden.

Ida har mye erfaring med å jobbe med organisasjoner og team i endring. Ambisjonen til Ida er å innføre en ny organisasjonsorden og måte å jobbe på, som passer dagens næringsliv og menneskene våre. Som en Smidigpodden-lytter sa: “Dere bidrar til å innføre en helt ny organisasjonsorden og måte å jobbe på. Det dere diskuterer hjelper oss å misjonere for framtiden og løfter fram nytt verktøy som passer for dagens næringsliv og forvaltning” Ida holder inspirerende og dagsaktuelle foredrag og kurs, fysisk og digitalt.

Dersom du ønsker at Ida skal komme ta gjerne kontakt gjennom talerlisten. Dersom du ønsker at Tobias kal komme til ditt selskap eller din konferanse er det bare å ta kontakt.

Ta kontakt

Hvis du er usikker på hva som er riktig for deg eller din bedrift ta gjerne kontakt med oss så finner vi ut av det sammen.

Vi ser frem til å høre fra deg 🙂